Guy Tang – The Experience

the-experience-slide

Torsdag d. 10. marts tager jeg flyveren til Stockholm for at arbejde sammen med den største hår-celebrity i øjeblikket, Guy Tang, The Master of Balayage og Rebecca Taylor, dronningen af intense farver.

 

Hvis du ikke kender Guy Tang og Rebecca Taylor, så kan jeg kun anbefale dig at finde dem begge på Instagram, Guy Tang og Rebecca Taylor her og på Facebook Guy og Rebecca her.

Jeg har fulgt Guy Tang i snart et par år og der var hos ham jeg første gang blev præsenteret for Balayage-teknikken, forskellige lysninger specielt udviklet til denne teknik blandt andet Artego´s Balayage, Olaplex, Pravana, Kenra, Framar  og andre mærker vi aldrig har hørt om i Danmark. Det var også her jeg opdagede Rebecca Taylor.

Rebecca Taylor laver de smukkeste og vildeste farver, det flotteste Rainbow Hair, og så er hun en af de sødeste mennesker jeg har mødt. Selvom man ikke selv har lyst til at få de farver, så kan man kun blive i godt humør og super inspireret af at se på dem. Teknikkerne de to bruger kan jo sagtens laves med naturlige farver, eller ihvertfald knapt så iøjnefaldende.

Med mit nye bekendtskab med disse to dygtige stylister fulgte endnu en spændende nyhed. Olaplex.

Hvad pokker var det nu for noget? Der blev postet resultater som jeg havde meget svært ved at tro kunne lade sig gøre. Men det kunne det. Mere om det en anden gang.

Da Salon International i London nærmede sig i oktober 2015 og det blev officielt at Guy Tang og hele Team Olaplex USA ville være der, ja, så måtte jeg jo over og hilse på dem. Jeg står alene i salonen og var klar på at tage afsted for mig selv, da jeg lærte Caroline, selvstændig frisør og tekniker på Olaplex for Baldacci, Sverige, at kende. Hun skulle afsted, men da hun også står “alene” (Hurra for svensk stoleleje) var hun ved at samle nogle stykker, så vi alle kunne rejse sammen.”Tag med os” blev der skrevet på Facebook. Øhh, ok, jeg springer ud i det. Uden at kende nogen overhovedet (de svenske frisører kendte heller ikke hinanden) mødtes vi alle på en pub i London og vi endte med at have en helt fantastisk tur og starten på et venskab på tværs af Sundet var skudt af.

Image (2)

Messen var, som altid, en stor oplevelse. Masser af fedt hår, de store navne som Sassoon, Toni & Guy, Wahl, ghd og mange andre var tilstede og der var masser af inspiration at hente. Det kan godt anbefales.

Jeg fik mødt nogle skønne og inspirerende mennesker indenfor branchen, englændere, amerikanere, danskere, grækere, italienere, nordmænd, finner, indere og tyskere. Det har blandt andet gjort, at jeg er blevet spurgt om jeg vil hjælpe med at forberede Guy Tang og Rebecca Taylor´s modeller til showet, The Experience, på lørdag i Stockholm, at jeg har fået muligheden for at arbejde sammen med nogle af de dygtigste colorister i verden, samt at kigge de super dygtige og topinspirerende svenske frisører over skulderen.

Mange har spurgt: “Hvad får du så for det?” Og dertil kan jeg svare: Ingenting. Ihvertfald ikke i penge. (Jeg har selv betalt både flybillet og billet til selve showet, så er det på plads.) Men jeg får en kæmpe oplevelse, en masse inspiration og en fed weekend jeg kan leve længe på.

Jeg glæder mig så meget til at se “Team London” igen, Annelie, Therese, Dorion, Benjamin, Victoria og ikke mindst min svenske hairwifey, Caroline, igen.

Jeg håber at jeg får hilst på nogle af de danske frisører der har valgt at tage derop. Jeg tror det bliver årets frisørevent i Skandinavien!!!

Håber I glæder jer ligeså meget som mig 🙂

 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s